ENGLISH    
                   
За контакти и повече информация: 0888 62 63 63; office@polir-tuning.com

ВИДЕОПРЕЗЕНТАЦИЯ НА МОБИЛНА АВТОМИВКА ОТ POLIR CAR WASH

Имаме удоволствието да Ви представим първата в света мобилна автомивка с водно измиване и едновременно събиране на отпадните води в самия процес на измиване пред дома или офиса посредством специална сгъваема платформа с отводнителни канали, която може да се обслужва и пренася само от един човек, благодарение на своята уникална ПАТЕНТОВАНА ТЕХНОЛОГИЯ.

Разработването и усъвършенстването на този проект продължи няколко години, при което изобретението премина всички необходими предварителни проучвания и получи европейски сертификати за дизайн, въз основа на които фирма "ПОЛИР ТУНИНГ“ ЕООД като създател на изобретението единствена има екслузивно право да извършва тази дейност на територията на България и в чужбина и притежава еднолично всички права върху мобилната автомивка.

Как се породи идеята за създаване на мобилна автомивка?

След дългогодишен опит в сферата на автокозметичните услуги, „Полир Тунинг“ реши да направи социален технологичен експеримент и да създаде мобилна автомивка за измиване с вода при спазване на стандартната технология за измиване на автомобили. Мобилната автомивка работи на следния принцип: клиентът се обажда по телефона, за да поръча измиване на своя автомобил на място пред неговия дом или офис в удобно за него време. Мобилната автомивка отива на посочения адрес, където се извършва стандартно външно и вътрешно измиване на автомобила (по същия начин както на обикновена стационарна автомивка) чрез водоструйка и професионален препарат за измиване на автомобили, включително измиване на всички детайли като джанти, подкалници и пр. Нашият професионален опит показва, че няма по-качествена технология от измиването на автомобил с вода.Целта на мобилната автомивка е да спести време и да създаде максимално удобство за клиента без компромис в качеството на измиване.

Технология на измиването и усъвършенстване на изобретението

За да бъде измит, автомобилът се паркира върху специална платформа. Първоначално разработихме преносима гумена платформа от две части, които се съединяват посредством сглобяем елемент. Това беше първата по рода си платформа, защото технологично позволяваше да се обслужва от един човек. Тя също получи европейска защита на дизайна (ВИЖ ТУK). Това решението се оказа сполучливо, но не толкова практично по няколко причини:
• бърза амортизация на платформата поради гъвката й структура;
• тази технология изисква водата да се събира след измиване на автомобила, което отнема повече време и средства и не дава възможност за измиване на много автомобили един сред друг без почистване на платформата;
• друго неудобство на този метод е, че служителят се налага да гази в отпадните води по време на самото измиване.
Установихме, че това решение е добро, но не за професионални и сериозни бизнес цели.

Това наложи разработването на нашия нов проект, който е единствен по рода с в световен мащаб и се определя като революционен. Представлява изключително здрава сгъваема платформа от алуминиеви сплави, която е предварително обработена по патентована технология, за да е достатъчно лека, но в същото време устойчива. Състои се от отделни сгъваеми елементи и специална система за сгъване и разгъване с две основи, които в рамките на няколко минути се сглобяват и трансформират в платформа, върху която се спира автомобилът и започва процесът на измиване. Чрез наклони водата се отвежда в канали и чрез специално съоръжение в процеса на измиването се връща отново в мобилното ремарке. Платформата е изключителна здрава и надеждна. Най-уникално е, че въпреки големите си размери в сглобено състояние - след сгъване тя се трансформира в два малки модула, които са леки и удобни за транспортиране чрез мобилно ремарке, пикап или лек автомобил.

Създаването на такъв тип услуга, заедно с усъвършенстването на новото съоръжение във времето предизвика много голям интерес и това наложи да патентоваме изобретението, за да създадем сигурност в бъдещите ни партньори, които желаят да закупят съоръжението и да извършват дейност, в която и да е държава в света, което им гарантира, че работят напълно легално с единствената такава система в световен мащаб.

Тази платформа се транспортира чрез специално пригодено мобилно ремарке, което се управлява с категория за лек автомобил (категория B). Съществува и опция за вграждане на оборудването от мобилното ремарке в пикап или бус. Мобилното ремарке е снабдено също с оборудване за стандартно вътрешно и външно измиване, както и с оборудване за извършване на допълнителни услуги:
• вътрешно и външно измиване;
• пране на тапицерия и кожа;
• полиране на фарове;
• пастиране на автомобили;
• дезинфекциране на климатични въздуховоди;
• други козметични услуги.

Чрез това мобилно устройство може да предложите уникална услуга на своите клиенти – стандартно външно и вътрешно измиване на място удобно за клиента и допълнителни автокозметични услуги, чрез които да промените визията на автомобила, по който работите.

За повече информация за изделието и условията за получаване на франчайз права за мобилната автомивка, моля, свържете се с нас на телефон 0888 62 63 63 или на office@polir-tuning.com.


                       

Патентовано изделие на "Полир Тунинг" ЕООД! Ако желаете да предлагате тази услуга, моля, свържете с нас, за да получите повече информация за условията за получаване на франчайз права!
За контакти и повече информация: 0888 62 63 63; office@polir-tuning.com